Adan Advocats estrena seus a Vic i Barcelona

Adan Advocats estrena sedes en Vic y Barcelona

Adan Advocats acaba d’estrenar dues noves seus, a Vic i Barcelona, amb unes àmplies instal·lacions i l’objectiu de créixer i millorar els nostres serveis tant a empreses com a particulars. El canvi és una aposta de futur que respon a la nostra mentalitat emprenedora, així com a una necessitat de comptar amb més espai pels professionals i també pels clients.

La nova seu de Vic, al C/Verdaguer, 32, entresòl 2a, dissenyada pel despatx d’arquitectes Segalés Carrera i inaugurada recentment, destaca per unes instal·lacions de 200 m2, amb il·luminació led d’última generació i amplis espais com despatxos, sala d’arxiu i sala de juntes, que ens permetran millorar l’atenció als clients i treballar amb comoditat i eficàcia. Des de les noves oficines pretenem seguir apostant per les pimes i els emprenedors, amb els quals parlem el mateix llenguatge, i també pels clients particulars. El creixement ens ha portat a incorporar nous professionals a la plantilla i també entre els nostres col·laboradors.

A Barcelona, també hem estrenat seu, concretament a Rambla Catalunya, 13 1r 1a, un punt cèntric i molt ben situat de la ciutat. Les noves oficines de la Ciutat Comtal són molt funcionals i estan perfectament equipades per atendre els clients amb els quals comptem a la capital catalana i l’àrea metropolitana.

Estem molt satisfets pel ràpid creixement que ha experimentat la nostra firma des de la seva creació, gràcies a l’especialització en l’assessorament jurídic d’empreses, aposta per les pimes i els emprenedors, i àmplia gamma de serveis que inclouen els relatius al dret mercantil, civil, penal i laboral. Als últims anys, hem potenciat també l’activitat dedicada als particulars.

Volem aprofitar per agrair sincerament als nostres clients la seva confiança, que és el motor de la nostra evolució, i el que ens anima a seguir treballant i mirant el futur amb il·lusió.

Seguidament us deixem els enllaços a les notícies publicades per diferents mitjans de comunicació digitals sobre la inauguració de les nostres dues noves seus:

A continuació veureu els enllaços per descarregar en PDF les notícies de diferents mitjans de comunicació sobre la inauguració que han estat publicades en format paper: