Assessors

Ets assessor d’empreses? Llavors, això pot interessar-te:

Conec bé el món de l’assessoria, perquè em vaig iniciar en la meva pràctica jurídica l’any 2001 justament com a membre de l’equip d’una assessoria fiscal, laboral i comptable, que prestava serveis per empreses de mides i sectors molt diferents.

Posteriorment, he format un equip especialitzat en prestar serveis jurídics externs pels assessors i els seus clients, que ens ha permès col·laborar estretament amb gestors administratius, graduats socials, assessors fiscals, i economistes, treballant amb centenars d’empreses.

Els assessors d’empreses han de prendre diàriament moltes decisions de forma àgil i segura per tal d’assessorar correctament als seus clients. Tot i que la majoria reben una formació continuada, ens expliquen que pateixen quan se’ls presenta un dubte o un problema que no tenen controlat, i senten que no tenen en qui delegar. Això els porta a prendre decisions precipitades en uns casos, i en d’altres a invertir moltes hores en investigar com solucionar aquell dubte o problema que els preocupa.

Quan han de recomanar un advocat col·laborador per un expedient jurídic, són conscients que poden tenir problemes i fins i tot perdre el seu client per un mal servei o preus excessius de l’advocat.

Per tal de poder competir amb aquells despatxos que ofereixen consultoria i assessoria comptable, fiscal i laboral, que tenen un departament jurídic propi, qualsevol assessor hauria de poder oferir als seus clients un servei d’assessorament i defensa jurídic de qualitat, i a més tenir el recolzament d’advocats experts en el món empresarial per a ús intern de la seva assessoria.

Per això, hem creat un servei d’assessorament jurídic multidisciplinari pensat pels assessors, que permet canalitzar tots els seus dubtes, consultes, tràmits i reclamacions, amb el valor afegit que la satisfacció dels seus clients pels serveis rebuts reforça la vinculació i confiança amb l’assessor.

Assessorem jurídicament en totes les branques del dret, fonamentalment mitjançant la nostra intervenció directa, o si s’escau, amb la cerca del millor especialista per cada cas concret.

El nostre servei contribueix a fer créixer el teu negoci fidelitzant els clients i captant-ne de nous, aportant-los un elevat valor afegit. D’aquesta forma, augmentarà la teva facturació, permetent que et dediquis plenament al teu core business, és a dir, assessorar als teus clients.

Tindràs tots els avantatges de disposar d’un departament jurídic propi al teu despatx però sense haver de fer cap inversió per augmentar la teva estructura: els teus clients sempre seran atesos de forma personalitzada, professional àgil i eficient, en les mateixes condicions que si es tractés d’un advocat del teu propi despatx.

Els assessors amb els qui treballem ens diuen que estan molt més tranquils, doncs no perden el temps en buscar col·laboracions amb diferents advocats per temes puntuals, que els encanta tenir contacte directe amb l’advocat que els ha d’ajudar, i que senten que estem al seu costat per a fer créixer el seu negoci.

Sergio Adán –Advocat

Con treballem amb els assessors?

  • Garantim la confidencialitat.
  • Atenem als clients al nostre despatx, al de l’assessor o ens desplacem a l’empresa, segons convingui.
  • Mantenim un contacte directe assessor-advocat mitjançant e-mail i telèfon.
  • La inversió en els nostres serveis pot fer-se en funció dels treballs encarregats, o mitjançant una tarifa plana o iguala adaptada a les necessitats de l’assessor.

Vols provar aquest servei de forma totalment gratuïta?
TRUCA'NS!

93 889 52 32