Opinions

 • Beer Events, SL

  "Som una empresa de recent creació dedicada a la producció d'esdeveniments culturals i gastronòmics, especialment al voltant de la cervesa artesana. ADAN ADVOCATS ens va assessorar des del primer moment en els tràmits de creació d'empresa, empreneduria i ens van donar consells ben valuosos que ens van estalviar temps i diners. Quan comences, el teu nord és una idea, un coneixement, un projecte... i és allà a on has d'invertir esforços, en desenvolupar-ho. De la resta de temes, t'has de rodejar de bons professionals que t'ajudin. Ara que l'empresa ja és en marxa, seguim considerant a l'equip d' ADAN ADVOCATS com un actiu valuós de l'empresa, una peça més. Estem segurs i tranquils en qualsevol afer legal gràcies a tenir-los a prop." 

 • Self, SL

  "Som una empresa que treballem amb clients i proveïdors del mon de la construcció i automoció a nivell internacional entre altres i com us podeu imaginar requereixen alt nivell de qualificació i eficiència, per aquesta raó necessitem treballar amb uns col·laboradors com ADAN ADVOCATS. Hem treballat junts en temes del personal de la empresa, mercantils, fiscals, comptables,  i sempre hem quedat molt contents, es per això que tenen tota la nostra confiança."

 • "Ja fa anys que treballem amb ADAN ADVOCATS, varem començar amb petits temes, però ràpidament es van guanyar la nostra absoluta confiança, fruit del seu lliurament, rigor i professionalitat en cada assumpte que els hem confiat. En aquests temps que ens assolen, es fa lamentablement imprescindible comptar amb una bona assistència legal, però, aquells que llegeixin aquestes línies saben que en molts casos aquesta assistència està contaminada per interessos econòmics i falta d'escrúpols a l'hora de defensar els veritables interessos dels seus clients. ADAN ADVOCATS és una alenada d'aire fresc dins d'aquest ambient i és la nostra millor referència que encara queden veritables professionals, en tota l'extensió d'aquesta paraula. Per a aquells que llegeixin aquestes línies i tinguin algun dubte al respecte, els convido a que ho comprovin, estic segur que no els defraudaran."

  Lamaro Energy, SA
 • "Estic molt content de com s'ha portat el meu cas. La Mireia ha fet una feina impecable.  Hem aconseguit tots els nostres objectius. El tracte ha estat excel·lent i tot s'ha gestionat amb rapidesa i eficàcia. Una salutació a tot l'equip de Adan Advocats"

  JAUME CASINO GARRIDO
 • Marbres Bruguera

  "Per part d'ADAN ADVOCATS he rebut un tracte professional de molt bona qualitat. Hi he trobat sinceritat, seriositat i eficiència, amb els resultats que esperava aconseguir."