Opinions

 • "Estic molt content de com s'ha portat el meu cas. La Mireia ha fet una feina impecable.  Hem aconseguit tots els nostres objectius. El tracte ha estat excel·lent i tot s'ha gestionat amb rapidesa i eficàcia. Una salutació a tot l'equip de Adan Advocats"

  JAUME CASINO GARRIDO
 • "Ja fa anys que treballem amb ADAN ADVOCATS, varem començar amb petits temes, però ràpidament es van guanyar la nostra absoluta confiança, fruit del seu lliurament, rigor i professionalitat en cada assumpte que els hem confiat. En aquests temps que ens assolen, es fa lamentablement imprescindible comptar amb una bona assistència legal, però, aquells que llegeixin aquestes línies saben que en molts casos aquesta assistència està contaminada per interessos econòmics i falta d'escrúpols a l'hora de defensar els veritables interessos dels seus clients. ADAN ADVOCATS és una alenada d'aire fresc dins d'aquest ambient i és la nostra millor referència que encara queden veritables professionals, en tota l'extensió d'aquesta paraula. Per a aquells que llegeixin aquestes línies i tinguin algun dubte al respecte, els convido a que ho comprovin, estic segur que no els defraudaran."

  Lamaro Energy, SA
 • Finques Obradors

  "Vaig comprar un habitatge en construcció, pagant a la promotora una quantitat important a l'hora de la signatura del contracte privat de compravenda. Aquesta promotora va acabar abandonant l'obra, incomplint amb el termini que havíem pactat per l'entrega del pis. Penso que davant d'un fet així o qualsevol altre denunciable és molt important posar-se en mans d'un bon advocat que pugui defensar-te, tal i com ho van fer en el meu cas ADAN ADVOCATS. Lamentablement quan això es viu en primera persona i hi han diners en joc fruit d'un esforç considerable, esdevenen un munt de sentiments, entre ells, rabia, desconfiança i molta impotencia! Tota la il·lusió i la confiança dipositada en una promotora aparentment de bon nom i de bones referències com tantes altres, es converteix en por, neguit i molta inseguretat quan darrera d'aquesta bona imatge s'hi amaga una estructura feble, de pocs recursos i sense cap fonament. És aleshores quan tot s'enfonsa i es perd la credibilitat. No és fruit de la casualitat resoldre aquest afer, sinó que és fruit de l'enginy, l'ordre i el rigor que professionals com ADAN ADVOCATS amb audàcia, perspicàcia i molt treball poden resoldre aquest i tants altres casos, amb un seguiment exhaustiu, acurat i amb molta dedicació. És per això que tots els meus agraïments cap a ADAN ADVOCATS són pocs!!"

 • Self, SL

  "Som una empresa que treballem amb clients i proveïdors del mon de la construcció i automoció a nivell internacional entre altres i com us podeu imaginar requereixen alt nivell de qualificació i eficiència, per aquesta raó necessitem treballar amb uns col·laboradors com ADAN ADVOCATS. Hem treballat junts en temes del personal de la empresa, mercantils, fiscals, comptables,  i sempre hem quedat molt contents, es per això que tenen tota la nostra confiança."

 • "Vaig fer una feina per una promotora, i quan va arribar el moment de cobrar-la havia tancat deixant de pagar-me a mi i a molts mes industrials. Em vaig assabentar que les cases on havia treballat estaven embargades per altres deutes. Quan pràcticament ja donava per perduts els meus diners, el meu assessor em va aconsellar que contactés amb ADAN ADVOCATS, que després d'analitzar la documentació i la situació de la promotora, em van aconsellar iniciar un procediment judicial per reclamar el deute. Després de quatre mesos des que es va iniciar el procediment judicial, em van trucar des d'ADAN ADVOCATS, per dir-me que havien aconseguit recuperar tots els meus diners, i que la promotora havia pagat també les costes judicials. Això va ser possible gràcies a la bona gestió realitzada, per ADAN ADVOCATS, qui de manera molt eficaç i ràpida ho van solucionar. Justament per aquesta gestió en concret, havia provat amb altres advocats i no havien obtingut resultats favorables. Per aquest motiu i per altres assumptes que posteriorment he tingut, jo els recomano totalment."

  Francesc Molas Barris
 • Maris Polymers Spain, SL

  "Som una empresa petita dedicada a la fabricació i comerç de pintura impermeabilitzant i tenim plena confiança amb ADAN ADVOCATS ja que des de el primer dia ens ha demostrat que treballa amb rigor, molta professionalitat i hem tingut bons resultats.

  ADAN ADVOCATS sempre ens ha donat un recolzament legal exclusiu en tota mena d’accions, des de reclamacions d’impagats, declaracions de concursos de creditors, resolucions de conflictes per incompliment d’obligacions a redacció de contractes i dubtes legals diversos.

  Estem satisfets i tranquils de saber que podem comptar en ADAN ADVOCATS per qualsevol tema referent a l’empresa i que estarem ben atesos. Gràcies per la feina ben feta." 

 • Selmetron, SL

  "A una empresa com la nostra se li presenten una varietat de temes en que cal una bona assessoria i suport legal; redacció, revisió o negociació de contractes, cobraments difícils, negociació de compensacions amb subministradors, etc, tant en l'àmbit nacional com internacional. Desprès d'anys comptant amb Adan Advocats puc dir que sempre hem obtingut una resposta professional, d'alta qualitat, i gran agilitat en tot allò que hem necessitat."

 • "Som una empresa de transports que tenia un problema d'incompliment d'una part d'un contracte que seguia vigent amb el nostre client, el que feia que fos un tema molt delicat. Ens vàrem posar en mans d'ADAN ADVOCATS, qui va tractar l'assumpte amb molta cura, professionalitat i rapidesa, aconseguint un nou contracte amb l'esmentat client, totalment renovat per la part que estava vigent i aconseguint una indemnització per la part incomplerta. Recomanem totalment ADAN ADVOCATS, per la seva dedicació, professionalitat, rapidesa i cura amb la que tracten tots els assumptes i perquè t'atenen sempre, resolvent tots els dubtes que vagin sorgint durant el procés de negociacions."

  Transports Associats d'Osona, SL
 • Beer Events, SL

  "Som una empresa de recent creació dedicada a la producció d'esdeveniments culturals i gastronòmics, especialment al voltant de la cervesa artesana. ADAN ADVOCATS ens va assessorar des del primer moment en els tràmits de creació d'empresa, empreneduria i ens van donar consells ben valuosos que ens van estalviar temps i diners. Quan comences, el teu nord és una idea, un coneixement, un projecte... i és allà a on has d'invertir esforços, en desenvolupar-ho. De la resta de temes, t'has de rodejar de bons professionals que t'ajudin. Ara que l'empresa ja és en marxa, seguim considerant a l'equip d' ADAN ADVOCATS com un actiu valuós de l'empresa, una peça més. Estem segurs i tranquils en qualsevol afer legal gràcies a tenir-los a prop." 

 • Selvaventura SL

  "Som un empresa dedicada al turisme i l'hostaleria, i per expandir el nostre projecte vam decidir donar vida a una idea innovadora: finançar el nostre projecte mitjançant els nostres clients, seguidors i coneguts. Per recomanació, vam contactar amb ADAN ADVOCATS per rebre assessorament, i des del primer moment ha estat molt fàcil treballar amb ells ja que sempre presten uns serveis molt professionals i amb una gran efectivitat i competència. Ens hem sentits molt recolzats, especialment en la recerca de solucions i l'elaboració de contractes específics. També ens hem sentit informats, escoltats i molt ben aconsellats. El resultat obtingut amb aquesta innovadora idea de finançament ha estat espectacular! I sentim en el més profund del nostre esforç i il·lusió que no ho hauríem aconseguit sense un assessorament tan personalitzat i professional. Recomanem que contacteu amb ADAN ADVOCATS si necessiteu assessorament o resoldre qualsevol assumpte legal. La nostra experiència ha estat molt positiva i estem segurs que seguirem col·laborant junts."

 • Lamaro Spa

  "Sergio è uno tra i pochi Avvocati che studia a fondo, con spirito maniacale, il tuo problema portandoti all'ottenimento del risultato voluto e talvolta anche di quello non sperato.- E' una persona leale, integra, coerente, affidabile e lavoratore instancabile.-  E' una persona gradevole anche perchè sa ben relazionarsi con clienti e colleghi.-  Con lui non ho mai avuto problemi di parcella perchè espone dei costi piu' che corretti rispetto a quello che si trova sul mercato.-  Che dire d'altro: oggi è un amico.-  Sergio es un Abocado entre los pocos que estudia a nivel maniacal tu problema llevandote a lograr los resultados querido y tambiem los que no te esperabas.-  Es una persona leal, integra, coherente, fiable, y trabajador instancable.-  Es una persona agradable tambien porquè sabe bien relacionarse con los clientes y con su colega de trabajo.-  Con Sergio nunca he enido problemas de honorarios porquè te pide importes mas que correctos en relacion a lo que se encuentra en el mercado.-  Que decir en mas: hoy es un Amigo."

 • I.P. Comunicación, S.L.

  "El Bufete de Sergio Adán me acompañó en mi entrada como socio en mi actual empresa. Los acertados consejos de Sergio me ayudaron a tomar decisiones más informadas. Destaca su atención personalizada y su constante supervisión en todos los aspectos legales. Lo recomiendo sin lugar a dudas."

 • Los Cuentos de Tragamanzanas

  "Los cuentos de Tragamanzanas es una editorial infantil ubicada en la zona norte de Madrid y recién constituida como empresa. Nuestro proyecto apareció como muchas nuevas empresas actuales de la necesidad de reinventarse y emprender casi desde la nada. Suplimos la falta de medios con iniciativa e ilusión y avanzamos hasta casi la totalidad de la creación de nuestra empresa. Fue en ese momento cuando tuvimos la necesidad de rematar nuestro trabajo con la supervisión profesional de ADAN ADVOCATS. Nos dedicamos a la personalización de cuentos infantiles y cuentos hechos a medida, además del servicio editorial estándar incluido en nuestro catálogo. Ello hace que nuestro modelo empresarial esté lleno de peculiaridades y especificaciones técnicas muy particulares. Tanto Sergi como su equipo (Emma en nuestro caso) entendieron desde el inicio nuestras necesidades y supieron guiarnos y aconsejarnos en nuestros últimos pasos para establecernos como empresa. Su capacidad de respuesta, su interés, conocimiento y profesionalidad siempre fue excelente, incluido el trato. Nunca ha habido problema con la distancia, pues Adan Advocats son una empresa que hacen uso de las nuevas tecnologías, lo que les da un plus de servicio que facilita el trato con ellos. Cuando contactamos con ellos, tuvimos la grata sorpresa de ver que ya tenían conocimiento de nuestro sector, el editorial. Aunque nuestro modelo de empresa requería de cierta personalización en la redacción de los contratos que ofrecemos a nuestros colaboradores, supieron adaptarlo a nuestras necesidades documentándose e investigando sobre cualquier duda que les planteamos. Por último decir que los precios con los que trabajan, por lo menos en cuanto a empresas emprendedoras son altamente competitivos aunque una vez vista la forma que tienen de trabajar y el apoyo recibido quizás habríamos contratado antes sus servicios. Por todo ello, no nos cabe duda que Los cuentos de Tragamanzanas contará siempre que lo requiera con este bufete tan profesional y humano. Muchísimas gracias por todo y mucha suerte en vuestra andadura profesional."

 • Javaja

  "Tracte coordial, eficient, sincer i ràpid. Molt adequats per a tractar temes legalment complexos i confidencials."

 • Marbres Bruguera

  "Per part d'ADAN ADVOCATS he rebut un tracte professional de molt bona qualitat. Hi he trobat sinceritat, seriositat i eficiència, amb els resultats que esperava aconseguir."