Adan Advocats col·labora amb el Barcelona Beer Festival

Des d’Adan Advocats estem molt satisfets per col·laborar i ajudar professionalment a BEER EVENTS, S.L., una start-up cervesera que es dedica a l’organització d’esdeveniments relacionats amb el món de la cervesa artesana, com ara el BARCELONA BEER FESTIVAL, que tindrà lloc els propers 8, 9, i 10 de març a la Cúpula del centre comercial “Las Arenas”, situat a la Pl. Espanya de Barcelona.

La nostra col·laboració ha consistit en fer-nos càrrec de la constitució legal de l’empresa, així com en l’assessorament jurídic en tots els aspectes mercantils, laborals i fiscals del seu projecte.

L’impressionant èxit del primer BARCELONA BEER FESTIVAL, organitzat l’any passat, ha fet que aquests emprenedors de la cervesa s’hagin plantejat millorar encara més aquest festival: enguany es podran tastar fins a 300 cerveses artesanes diferents, hi haurà productes alimentaris a l’alçada de les cerveses presents, i s’augmenta l’aforament fins a 2.000 persones, a més d’oferir un complet ventall d’activitats programades relacionades amb el món de la cervesa artesana.

Aquí podeu veure el logotip d’Adan Advocats com a empresa col·laboradora del festival:
http://www.barcelonabeerfestival.com/patrocinis.html

Podeu trobar més informació a la web:
http://www.barcelonabeerfestival.com/