Adan Advocats col·labora a la tercera edició del Barcelona Beer Festival

Un any més des d’ADAN ADVOCATS, ens sentim orgullosos de col·laborar amb BEER EVENTS, S.L en l’organització de la 3a EDICIÓ DEL BARCELONA BEER FESTIVAL, que tindrà lloc els dies 11, 12 i 13 d’abril a la Sala Marquès de Comillas del Museu Marítim de Drassanes, a Barcelona.

 

Estem molt satisfets d’assessorar a aquesta start-up cervesera, i així posar el nostre granet de sorra en aquest projecte que cada any convoca a un major nombre de públic.

El festival vol ser un punt de trobada pels amants de la cervesa artesana. El BBF té la voluntat de mostrar les bondats d’aquest gènere de cervesa al gran públic, així com les darreres novetats a la gent del sector.

L’eix principal del festival serà una gran barra de 50 tiradors on degustar una gran varietat de cerveses artesanes (300 diferents que aniran rotant), tant del país com de fora, totes elles exclusivament de barril. Hi haurà també una oferta de menjar per maridar amb la cervesa.

En aquesta tercera edició, el BEER FESTIVAL compta amb sorprenents novetats entre les que cal destacar la figura dels “Beer informers”, encarregats d’aclarir qualsevol tipus de dubte relacionat amb la cervesa artesana.

Aquí podeu consultar les empreses col·laboradores del festival, entre les quals està ADAN ADVOCATS:
http://www.barcelonabeerfestival.com/patrocinis.html

Podeu trobar molta més informació al web:
http://www.barcelonabeerfestival.com/