Entrevista a Sergio Adán publicada en la revista Eix Professional del mes de diciembre de 2013

Entrevista a Sergi Adán, soci fundador d’Adan Advocats, amb seu a Vic.

Què és Adan Advocats i per quin tipus de clients treballeu?
Som un despatx d’advocats dedicat a l’assessorament i defensa jurídica d’empresaris, principalment emprenedors, microempreses i pimes.
Busquem solucions pràctiques i àgils, amb un esperit de superació constant, perquè considerem que ajudar a l’èxit i seguretat jurídica dels nostres clients és la millor manera de prosperar professionalment.
El nostre perfil de clients és molt ampli i divers, va des d’autònoms sense treballadors, titulars d’un petit comerç, emprenedors amb idees brillants i molts dubtes, fins a empreses ja consolidades amb una llarga trajectòria i desenes de treballadors en plantilla.

Amb quins principis i valors treballeu a l’hora d’ajudar els vostres clients?
La nostra experiència ens demostra que l’actiu més important d’un despatx d’advocats és la confiança dipositada pels seus clients, i per això tractem tots els assumptes que ens encarreguen amb objectivitat i transparència i informem dels riscos i possibilitats d’èxit.
No podem garantir l’obtenció del resultat desitjat pel client, però sí podem assegurar la nostra total dedicació als assumptes que ens confien. Utilitzem tots els recursos legals possibles i donem al seu cas la màxima prioritat per oferir els nivells més elevats de professionalitat, qualitat i compromís.

Quins serveis oferiu?
El perfil de clients amb el qual tractem vol disposar d’un servei jurídic que l’assessori i defensi en tot allò que pugui necessitar en la posada en marxa, el desenvolupament o la finalització de la seva activitat empresarial. Som els advocats de capçalera dels nostres clients, de manera que només necessiten exposar-nos els seus projectes i dubtes, ocupant-nos nosaltres d’avaluar tots els riscos i determinar les passes a seguir d’acord amb la normativa que sigui d’aplicació.
Oferim un servei d’assessorament integral en matèria de Dret Mercantil, Dret Laboral i de la Seguretat Social, Dret Fiscal, Dret Penal, Dret Administratiu i Dret Civil.

Per què és necessari per a una empresa comptar amb un assessorament preventiu i integral?
Els nostres clients tenen la tranquil·litat de poder centrar-se en el seu projecte empresarial perquè vetllem pels seus interessos mitjançant un assessorament preventiu. Un assessorament que minimitza els riscos i la possibilitat de conflictes, especialment abans de la realització de qualsevol negoci jurídic i també en el desenvolupament ordinari de l’activitat empresarial. Això aporta per un costat tranquil·litat en la presa de decisions i, per l’altre, permet controlar els riscos propis de l’activitat empresarial des d’un començament, i en el cas que finalment sorgeixi un conflicte, permetrà una defensa molt més eficaç.
L’assessorament ha de ser integral perquè només coneixent les repercussions fiscals, laborals, mercantils o de qualsevol altre índole que pugui tenir l’encàrrec realitzat, i no centrant-nos en una única especialitat jurídica, podrem donar una solució òptima al client.

Quina importància té la relació empresari-advocat per Adan Advocats?
La fluïda relació empresari-advocat que mantenim és la que ens permet aconseguir el grau de coneixement de l’empresa del client necessari per poder assessorar-lo amb garanties. Aquesta relació és vital per obtenir la confiança dels nostres clients, ja que es basa en un tracte personalitzat i directe amb l’advocat.
Els nostres clients sempre estan informats des de la primera visita de l’evolució dels assumptes que ens encarreguen. Som accessibles per tal que els clients puguin localitzar-nos fàcilment i rebre respostes ràpides als seus dubtes o consultes.


Podeu trobar l’entrevista realitzada a Sergi Adán a l’edició número 72 de la revista Eix Professional, clicant al següent enllaç:

Entrevista realitzada a Sergi Adán per la revista Eix Professional