Computational Law + Festival Blockchain 2018

Adan Advocats assistirà el pròxim 17 de març al Computational Law + Festival Blockchain 2018 que tindrà lloc a Madrid.
Legal Hackers, ha comptat per a l’organització de l’esdeveniment amb el suport d’Universitat CEU Sant Pablo, del Consell de l’Advocacia Espanyola, de BlockChain Espanya i de Lefebvre El Dret.
És un moviment global d’advocats, dissenyadors de polítiques, dissenyadors, tecnòlegs i acadèmics que exploren i desenvolupen solucions creatives per a alguns dels problemes més urgents en la intersecció de la llei i la tecnologia. A través de reunions locals, hackatones i tallers, es detecten problemes i oportunitats on la tecnologia pot millorar i informar l’exercici de l’advocacia i on el dret, la pràctica legal i les polítiques poden adaptar-se a la tecnologia que canvia ràpidament.
L’objectiu de la trobada és debatre, aprendre i formar xarxa amb professionals experts en Blockchain o interessats a entendre millor aquesta tecnologia, el seu marc legal o les seves aplicacions pràctiques.
Una vegada més, Adan Advocats seguim formant-nos i actualitzant els nostres coneixements per poder acompanyar als nostres clients en els seus projectes i oferir-los el millor assessorament, aprenent sobre les noves tecnologies que han arribat al món dels negocis per quedar-se.

2018 Computational Law & Blockchain Festival

 

Martí i Adán Advocats
Martí i Adán Advocats
Despacho de abogados